Khamis, 14 Ogos 2008

Kabur




Pandanganku kabur, laju je manik jernih menitik..basah..bukan saja pipi,bantal tp juga hati.....entah la. terkadang aku tau rasa ini, tetapi aku tak tau nak terangkan, tak tau nak huraikan apa rasa ni. jadi biarkanlah ia trus terbuku dlm hati ini...mungkin .hanya aku yg tahu....buat selamanya....

ateh busy....tokwan xsehat...tinggai lah aku sndri.....

4 ulasan:

Scarlett Julia berkata...

jangan la bersedih ap...

tabahkan hati yer

ladyfloppy berkata...

salam ct.
kak zz tak sempat nak online langsung skang ni. baca dua entries awk ni, kak zz risau pulak.. awk ok ke? kalau ada apa2 nak share, email ya. ada kak zz boleh tlng, kak zz tolong.

take care.

macikcrimescene berkata...

wani..
kuatkan hati..
smyg n ngaji bnyk2
aku doa mu tenang sokmo nak abiskan study

anggerikpink berkata...

scarl
salam scarl, terima kasih :)

laddyfloppy
akak....insyaAllah masih ok, cuma xstabil...akak jgn risau...cam xcukup tgn je kak...kepala pun mungkin kena buat pecahan agaknya...hihhii

makcikcrimescene
kak.....beratnya pala n hati ni...tq.insyaAllah