Rabu, 25 Jun 2008

Nasib si jari manis



jika 2 tahun dulu dia pernah dijari manis, 3 bulan lalu telah berpindah ke jari tengah.....dan td...hampir2 aku kehilangannya....sib baiklah..klau xtobat aku nyesal.......sungguh.... nak pindah ke jari telunjuk skrg tp pernah terbaca satu artikel, rasa cam xleh buat sbb sunnah nabi pakai cincin d jari manis kan....abes tu, ateh kata tanggalkan dan simpan baik2...syg plak nak tanggalkan... mmmm kkdg2 dia jd penyelamat dan kkdg dia jugalah pencetus kontroversi....apa la nasib dia lps ni...aku pun xtahu.....perasan tak....rasa cam tajuk kat atas tu xkena je.. muahhahahahaa.... sepatutnya "nasib sebentuk permata" itu lebih tepat aku rasa....ekekekkke...


ini plak teh tarik jenama yg sama ngn dak ajip n scarl minum.. selain kkopi ada byk la produk pakcik ni...kopi dia best tp aku xsuka ngat kopi...aku pun bukan penggemar teh tarik...tp sejak ke welly ni...bole la aku layan sket2...rasanya pakcik ni msti kaya kan, dah kemana2 produk dia...bagusnya klau melayu ada produk camni...ada tp xbyk???? atau mmg xda??? buat dak ajip...AP doakan smoga cepat2 sembuh.....dan buat scarl pula...ekekkeekek....jaga kesihatan baik2 ya......


aku suka sungguh kat lembu tompok nih....si tompok ni aku rakam kat airport welly masa hantar kzz aritu.......ekekekekekekeke.....

2 ulasan:

macikcrimescene berkata...

wani..aku ado kucing nama tompok. lebih kurang ah rupa dia ngan lembu tu.cuma badan putih n ada 1 je tompok kat perut..ekekekk yg pasti kucing aku lg come dr lembu tu

anggerikpink berkata...

kak weyyy.....ekekkekekeke...comea kea? xtahula bakpo...aku suko hok bertompok...cute jah napok...ekekekekkeke