Isnin, 30 Jun 2008

Sepi itu indah....


aku xpercaya....sepi itu indah...entah sapa ntah yq pepandai reka ungkapan tu....ekekekekekee....damai dan aman tu logiklah indah, kan....sepi itu bisa membunuh...dan me..me..me...sgalanya.....

last friday sel ke 10 dan 11 dah sampai...mmmm....bila dicampur2 sumer...sv aku pun cam terbeliak matanya...uhhhh byk...haaa...baru dia tahu...aku ni sampai xleh nak tdo mlm...xsempat nak pk...tiap2 mlm dlm tdo pun selain mimpi balik umah jumpa mak kat malaya, atau mak dtg jumpa aku kat sini..ekekekekee.....mmmm sel2 tu lah yg slalu aku pk dan mimpikan kan....smuanya treatment yg berbeza2....nak maintain punyalah susah..apatah lg nak tunggu confluent!!!! huwaaaaa....tp alhmdulillah, dah 9 lps 1st treatment, cuma ada skit2 yg nak kena touch up.tepek yg mana mmasih berongga..nak repeat...ikut hati nak termuntah...nak je aku tinggal n proceed ngn benda lain...tp xbole lah...kena la sabar...xbole mengikut perasaan....xbole...xbole

mlm aku smakin teruk skrg....dah la skrg sejuk, aku xleh nak focus ngn reading...pas2 badan penat tp xleh lena....penyakit xdpt tdo ni dtg lg laaa ni...pas2 siang mula la penat..menguap sana menguap sini....dah abes surah hafazan aku kutip baca...tp mata xjgk lena..klau tutup pun setiap jam mesti ia akan terbuka....tgk jam!hhahaha...camna ya? terapi apa yg aku perlu buat nih..aromatherapy tu xjalan....ada cadangan?

ateh..tinggal 80 hari je la...sabar ya...dah tak lama tu...mak kata lama...aku rasa tak....tp kkdg aku sndri pun rasa lama...uwaaaaaaa

2 ulasan:

macikcrimescene berkata...

mu try dop guna terapi aku ajar tu? terapi kira biri lompat pagar..ekekek aku penah try jd jdk..kiro tok dea sapa 10 ekor..lenyap doh abih...ekekkekek

anggerikpink berkata...

xdop biri winter nih kak....biri pun nusuk, sejukkk...gano...uwaaaaa....