Sabtu, 24 Mei 2008

Kenapa, Mengapa ??????

Skrg Welly tgh sejukkkk..sejuk yg amat...kpala pun makin bertambah beratnya....dah hampir seminggu, sakit kpala masih tak berkurang......kenapa....mengapa?

last 2 weeks sempat p orchird show....skrg kat bilik dah ada 3 pasu orkid...dah siap beli baja sumer....ada kelainan pd dri ini. xseperti biasa......xsempat pun nak belai pokok2 tu...sekadar siram...baja pun blum sempat.....knapa...mengapa....?

dah 2 hari hujan tak berhenti...n pg td pula dkejutkan dgn satu kejadian d hostel...kenapa...mengapa...?

mungkin sbb terlalu byk perkara yg perlu diselesaikan...atau dpikirkan....hati xbegitu senang....yg senang hanyalah mengalirkan airmata je .......knapa....mengapa...???

persoalanya kenapa dan mengapa aku stress dan tension yg amat??????? bukan kah smua dugaan ini sebahagian drpd hidup......liku2 hidup seorang
SWANS......??????

Ya Allah....berilah aku kekuatan dan ketabahan utk menghadapinya.......

5 ulasan:

rad berkata...

Salam wani,
Ada apa dengan kenapa, mengapa & bila? Hehehe...mulalah akak merepek satgi....

So, you're back -though I've been wonder the reasons for your silence...tapi mana boleh tahan kan drp stop blogging terus?!

Sorry- i've been busy lately - Kiamat sudah dekat!!! Wakakaka...doakan ye!

rad berkata...

I hope you don't mind,
I hope you don't mind,
that I've linked mine to yours...

How wonderful technology is....

(nyanyi ala2 lagu Elton John tuh)

Scarlett Julia berkata...

i'm stressed and tensioned too...huksss

ladyfloppy berkata...

Salam Siti.
Kenapa ni?
Mengapa entry ni bernad sedih cam ni?
Kak zz tak sempat nak online sngt, apa2 awk email ke email kak zz ya.

Jaga diri bebaik... Tabahkan hati.

p/s: masa dok sana dulu, lupa nak tanya.. SWANS tu stand for what? :)

anggerikpink berkata...

Rad : Akak, wish u al d best...sya tensen tahap gaban sehhh!!!!

Scarl : sama la kte..hukhukhukhukhuhk

laddyfloppy : Akak.....uwaaaaaaaaa.......SWANS???kte la tu kak....miss u alot!!!!