Isnin, 4 Februari 2008

Mungkin.............

mungkin??? aku rasa dah byk kali tajuk entry aku mungkin!!ekekkekkeke...mungkin ke?mmg pun.....

miss u

pagi2 lagi aku menapak ke schul...trus masuk lab. biasalah aku sampai spvisor aku dah ada, aku balik pun dia masih blom balik. cuma weekend baru ni je aku menang....dia balik dulu dr aku.kehkehkeh..entah apa2 la aku ni!! weekend aku this time tak productive. bukan apa, aku la masalahnya...aku penat...seharian aku kat lab sabtu tuh. ahad aku cari rumah dan mood aku pun on and off. biasalah tu kan....

lupa aku nak citer.ada sorang dr kat sini. Jesse namanya. 1st time aku jumpa dia lastweek. kitaorg dah siap kenal2. baiknya pasal dia, peramah, murah ngn senyuman je....bermata biru...hensem sungguhla.sesungguh2nya!! plg hensem yg pernah aku jumpa kut seumur hidup ini.ekekkekeek....aku tak tahu dia siapa, tp dia guna lab aku kadang2.lasweek dia pakai kemeja biru....hari ni plak hijau...alaaa warna kemeja kat msia. sejak aku meh sini,tak pernah aku tgk kiwi pkai camtuh!! dia lah org pertama....aku citer kat mak....hahahahahahhaaa.mak gelak sakan!!!sambil2 gelak pun mak ada gak kasi sedas dua tembakan berpeluru...ala mak...saje je. aku citer kat ateh? ateh no komen, sampai ke hari ini tuh...diam je...tak suka kut...alaaa ateh.jgn risau la...sehensem mana pun kiwi kat sini, insyaAllah hati ini blom ada terlintas nak wat balik org bermata biru atau berhidung mancung utk dijadikan menantu mak atau adik ipar ateh!!!wakakakaaaa.......

hati ini masih nak balik malaysia dengan cepat dan tetap mcari lelaki malaysia jgk!!!!walaupun kepek atau kemek....yg penting imannya utuh dan hatinya tulus, setulus 'ketulusan hati'-nyanyian anuarzain! ekekkekekekekee.

buat ateh...alhamdulillah..hari2 yg berlalu disini, aku dapat laluinya dengan lebih bermakna. kkdg aku masih tak percaya aku dah berada d Welly sorang2!!!bila jalan pun aku dah pandang kiri n kanan...cuba menikmati keindahan alam ciptaan Allah s.w.t.aku dah makin ok....jgn risau2!!!cuma biasalah..rindu tu mmg dah jadi lumrah hidup.nak taknak kena hadapinya jgk kan teh!!ateh jgn berenti berdoa utk kejayaan dan keselamatan adkbok ya....

aku lom sempat lg nak jalan2! tp aku nak sgt p botanical garden.....nanti klau aku dah g.ambik gambar byk2 pastu tepek kat sini ya!!janji!!

4 ulasan:

Scarlett Julia berkata...

hahaha...si mata biyu yer...ala pe la salahnya...ekeke..scarl merestuinya...

anggerikpink berkata...

taknak scarl...not my taste...eekkeekkeee....nak msia jgk walaupun mata xbiru...ahakksss

epelijau berkata...

wahh..alhamdulillah mu dah napok ok...dlm hati biasalah...huhuhu...usha sket2...kalau kenae bowok balik je..hahah...ya ampun...ateh wani..jangae maghoh..huhuhu

anggerikpink berkata...

epel....xnak la epel....bru duk 3 minggu dah sibuk nak wat balik simata biru ke?ishhkkkk......lari dr matlamat asal tuh!!