Selasa, 12 Februari 2008

Silakan

Silakan menyusuri gambar2 berikut.....
bole tak klau update gambar je...ekekkeekkeee...dah janji nak tepek pic kan...itu la dia....xyah aaa susah2 nak terangkan satu persatu.....layan jer ya!!!tgklah nanti klau terasa rajin...nanti...aku tulis erk...
ohh ya...lastweek aku p smua ni.jenjalan ngn adik2 n family alia...aku terpaksa luangkan masa and push myself utk jenjalan bila ada la org tu ngata aku,ekekekekkke..... tak jalan n asyik kat lab je....jd rabu lps, abes je labwork aku...aku trus balik umah n kuar jenjalan sama2 diaorg.....layan..........cantik ke Welly nih???







dlm byk2 tempat aku g...rasa lega sgt bila jumpa orked...walaupun xjauh beza ngn orked kat msia....tp aaahhhhh leganya dpt lepaskan rindu.dapat pegang n sentuh orked.ekekkekkekee....tiap2 hari kol mak..tanya orked kat umah mcmana..mak kata smuanya gemuk2 n berbunga lebat. Along ada hantarkan gambar orked2 kat umah....mmm rindunya...









4 ulasan:

NuRaNi HaZa berkata...

saya pun minat anuar zain gak!owh abg anuar ku! *meow*meow*

Scarlett Julia berkata...

hohhh lawanya orked lawanya munga2an...lawanya pemandangan ...huhuhu...bila la leh gi sana ekk...

anggerikpink berkata...

nurani haza : ye ker....ekekekekekee...lagunya best2!tak lelah n tinggalkan aku tuh peberet kte! ;)

Scarl : alhmdulillah...ciptaan Allah...smuanya cantik scarl...kte pun camtu gak...kecantikan adalah abstrak xsama satu sama lain kan...scarl meh la masa honeymoon nanti....ekekkkeekeee.budget sure takde problm punya kan scarl?!!!

Scarlett Julia berkata...

tuh la...nnt nk tnya han...nak ke g hanimun kat sana...ekeke..budget mmg no problemo...hahaha...berlagak je kan...ekekekeke