Jumaat, 29 Februari 2008

Diakah itu.....?


Kemarin …bagaikan nightmare buat aku…..pg masih ok, menjelang je lunch hour lps aku wat lab….aku rasa cam truk sgt…sampai xtahan…aku tdo kat atas meja aku…bila bgn dee kata, nick suh aku balik klau tak sehat. Rehat. setelah dipaksa oleh dee…dandan tu jgk aku balik…balik pun aku cam huyung hayang…sib baik hostel aku dekat. Aku trus makan ubat yg sib baik aku bawak dr msia n tidor sampai la ptg. Ada a few msgs masuk, aku hanya bole kelipkan mata je….aku rasa mcm dulu (masa aku duk cbuk ulang alik p HKL..ooooh seksanya!!!), its getting worse! Huhuhuhuhuh sat-sat tu jgk aku tak tahan…apa lg, nangis aje la sorang2 atas katil sampai ttdo!!!


Kzi kol aku tanya camna…dia risau sbb aku kata aku tak sehat n aku tak kol dia, dah 2 hari. Aku sempat pesan ateh, aku tak larat. Harap2 dia tak risau….Pg td alhmdulillah ok sket walaupun aku dapat rasa pelik tp aku tahan. Lab aku dr pkul 830 am sampai 330 pm. Nonstop xda apa pun masuk perut aku…sib baik aku dah minum milo…klau aku tak wat td..nanti abes la…aku kena tunggu la sel tuh cukup umur.lambat….buang masa namanya…

Lps 330 pm tu bru la aku nak makan…n tgn mmg menggeletar….kekdg aku tertanya dlm hati…sakit apa aku nih sbenornya? Mayumi (bru pregnant 3 bulan) kata morning sickness dia dah hilang…agaknya dah transfer kat aku kut…wakakakkaka…takpasal2 aku plak. Oooohhh tidak….xnak la aku.takde kena mengena ngn aku pun kan…mana aci! Oklah …aku rasa aku kena rehat….xlarat sungguhni …Doakan aku…smoga dkurniakan Allah kkuatan, ktabahan, kcekalan dan ksehatan di perantauan………….amin.

Tp aku sempat la gak jawab tag dr scarl tersyg..ehehhehhe


1)Name of a person who made you laugh last night.

Xda, smlm aku sakit…(sedih tak bila sakit sorang2 di perantauan…..)hhuuhhhhhuu


2) What were you doing at 0800?

tgh duk interpret data aku dr labwork siang td aaa….


3) What were you doing 30mnts ago?

laundry


4) What happened to you in 2006?

ada 2 : satu seronok (dpt keja baru) dan satu lg truk abess (yg ni kte sama aaa scarl!!)


5) What was the last thing you said out loud?

I miss u mak……….(saat2 sakit ni parah sungguh….)


6) How many beverages did you have today?

xda pilihan…air ksong je…entah dah berapa gelas…


7) What colour is your hairbrush?byk….sebut je nak warna apa…smua ada…

8) What was the last thing you paid for?

ekekkekekee…sewa hostel aku aaa…


9) Where were you last night?
atas katil, dlm keadaan yg mendukacitakan….


10) What colour is your front door?

Nz ni byk konsep kayu….warna kayu laa…


11) Where do you keep your change?

sejak ke Nz aku xbawak handbag, ekeekkee….makanya aku letakkan dalam beg sekolah….heheheheheh


12) What's the weather like today?

Nz biasalah….nyaman…windy…sejuk aaa…menghangatkan lg rindu aku pd msia!


13) What's the best ice-cream flavour?

xleh sebut….kang klau aku tringin nak makan mcmana?cari pasai je…

14) What excites you?

result dan labwork aku yg menjadi!!!

15) Do youwant to cut your hair?

buat masa ni masih dlm kawalan, balik msia baru potong!


16) Are you over the age of 25?

dahpun…but I’m still look younger than my age…ekekkekeeke


17) Do you talk a lot?

dgn sesetengah org je…klu xkenal aku mesti org kata aku sombong!


18) Do you watch the O.C?TAK……..


19) Do you know anyone named Steven?

Ada….steven lim


20) Do you make up your own words?

ehhhh,,,,mesti aaaaa


21) Are you a jealous person?

hahhahhaahaa….amat…sgt2!!!


22) Name a friend whose name starts with the letter 'A'

takde smua dah tutup buku….sakit ati je klau ingat!


23) Name a friend whose name starts with the letter 'K'

kumkum? Bole? ehehheheheheh..


24) Who's the first person on your received call list?

kawan seperjuangan F….ekekkkkeeee


25) What does the last text message you received say?
‘parcel dah sampai…besar aaaa…hehhehehehhe’


26) Do you chew on your straw?

masa duk msia....slalu, bila aku boring..mai cni dah xjumpa straw lg dah


27) Do you have curly hair?

nope...

28) Where's the next place you're going to?

katil…nak tdo!


29) Who's the rudest person in your life?

ada...tp aku dah lupakan…wat sakit pala je…


30) What was the last thing you ate?

ayam panggang ala2 kenny rogers….ekekekkekke


31) Will you get married in the future?

Hanya dengan izin Allah, dan Allah maha mengetahui segala yg tbaik buat aku!


32) What's the best movie you've seen in the past 2 weeks?

lupa aaaa..masa duk rmah farah aritu…shrek laa kut..ekekekke


33) Is there anyone you like right now?

hehhheheehe…..ada!tp bukan jesse...


34) When was the last time you did the dishes?

just now


35) Are you currently depressed?

yes I am


36) Did you cry today?

mesti lah….mak……abah….ateh…..


37) Why did you answer and post this?

ini tandahati teristimewa aku utk scarl….ekkekkekkeke…


38) Tag 5 people who would do this survey.

sama la ngn ajipp…..takanak….aku nak tdo…xnak pk lg dah…hehehehehehee

2 ulasan:

Scarlett Julia berkata...

napa sedih sgt neh AP...jangan la macam tuh...dah la jauh dari keluarga..sesaket salu susah...Ap jaga dri bebaek tau...

terimakaseh jawab tag tuh...mmg tanda hati buat scarl...thanx again...jaga diri yer...

anggerikpink berkata...

scarl...sedih bila sakit...tak sakit pun Ap sedih gak....huhuuhuhuu....thanx scarl..scarl doakan Ap kat cni ya..sentiasa sehat n berjaya balik ngn kejayaan nanti:)